PTFE anyagból (teflonból)

2007

72A

Tulajdonságok

A PTFE/grafit (gPTFE) rugalmassága és magas vegyszerállósága, valamint rendkívül alacsony súrlódási együtthatója és jó hővezető képessége a 2007-es típusú tömítéskészletet az egyik leguniverzálisabb és legelterjedtebb tömszelence tömítéskészletté teszi. FMPA és WRc engedélyek.

Alkalmazási területek
Nagyon univerzális tömítéskészlet, amely használható keverőkhöz, keverőszárakhoz, szelepekhez...stb. A 2007-es típus különösen alkalmas olyan alkalmazásokra, ahol nagy csúszási sebesség és magas hőmérséklet egyszerre lép fel – ebben az esetben a normál PTFE tömítések nem megfelelőek, viszont a 2007-es típus tökéletes választás.

Alkalmazási közegek
Alkalmazható minden vegyi anyaghoz - még a nagyon agresszív anyagokhoz is. Az egyetlen kivétel: Lásd lentebb.

Előnyei
A Teadit 2007-es típus széleskörű alkalmazási körének köszönhetően számos más típusú tömítéskészletettel helyettesíthető. A 2007 -es típus alacsony súrlódási együtthatója és rugalmassága megakadályozza a tengely sérülését. FMPA és WRc engedély élelmiszer- és ivóvízhasználatra.

Nem alkalmas 
erősen oxidálódó közegek, mint az oleum, füstölgő salétromsav. Gáznemű fluor, festékek és lakkok, oxigén esetében.

Keresés eredménye: találat

Az árak nem tartalmazzák az ÁFA-t. Ez érvényes a raktárunkban elérhető cikkekre is. Raktár állapot jelmagyarázata: zöld = kecskeméti raktáron; sárga = külső raktáron."

Kérjük, válassza ki azon termékjellemző(ke)t, amely(ek) szerint listázni szeretne.