PTFE anyagból (teflonból)

2006 FDA

72D

Tulajdonságok

Nagyon rugalmas tömítéskészlet rendkívül alacsony súrlódási együtthatóval, ezért nincs tengelykopás. A fonalban lévő töltőanyag javítja a tömítés hővezető képességét és a kenőanyag bevitelt, ezért nő az élettartam. Gyorsan és egyszerűen szerelhető, jól idomul a tömszelence térhez, kevés karbantartást igényel. FDA-konform.

Alkalmazási területek
A 2006 FDA  típus alkalmas centrifugális szivattyúkhoz, keverő szárakhoz, keverőkhöz és szelepekhez is stb. a legtöbb ipari szektorban jól használható.

Alkalmazási közegek
A PTFE vegyszerállósága miatt a 2006 FDA típus szinte minden közegre használható, beleértve a legagresszívebb savakat és lúgokat is. A PTFE tisztasága lehetővé teszi az ivóvízzel, élelmiszerekkel és gyógyszeripari termékekkel történő érintkezést.

Előnyei
A PTFE rendkívül alacsony súrlódási együtthatója a töltőanyag hővezető képességével kombinálva jó szárazonfutási tulajdonságokat ad ennek a tömítéskészletnek. Hosszú élettartam jellemzi és alacsony karbantartás. FDA konform.

Nem alkalmas
Olvadt alkálifémek és fluorvegyületek esetében magas hőmérsékleten és nyomáson, oxigénre.

Keresés eredménye: találat

Az árak nem tartalmazzák az ÁFA-t. Ez érvényes a raktárunkban elérhető cikkekre is. Raktár állapot jelmagyarázata: zöld = kecskeméti raktáron; sárga = külső raktáron."

Kérjük, válassza ki azon termékjellemző(ke)t, amely(ek) szerint listázni szeretne.