Fúvókatechnika

LECHLER IPARI PRECÍZIÓS FÚVÓKÁK ÉS FÚVÓKATECHNIKA

A Hennlich Fúvókatechnika üzletágának célja, hogy segítséget nyújtson az adott alkalmazáshoz legmegfelelőbb fúvóka típus kiválasztásához. A legmegfelelőbb nálunk azt jelenti, hogy az adott alkalmazáshoz optimálisan használható és leginkább költséghatékony fúvóka megoldást ajánljuk Önnek.

 

Cégünk a LECHLER GmbH fúvókáit képviseli. A LECHLER ipari precíziós fúvókák szerte a világon piacvezetők a fúvóka- és porlasztás technikában, számos világcég beszállítója, innováció területén a legelső!

LECHLER tevékenysége és precíziós fúvókakínálata alapvetően négy részre osztható:

  • általános ipari terület
  • acélipari terület
  • környezetvédelmi terület
  • mezőgazdasági terület

Az egyes területek külön-külön sajátosságokkal, termékekkel, fúvókakínálattal rendelkeznek, külön szakmai támogatást, tudást igényelnek. A specializációval a LECHLER lehetővé teszi az egyes területek még mélyebb átfogását és nagyobb mértékű kompetencia nyújtását.

A főbb alkalmazási területek: acél- és vegyipar, környezetvédelem, felületkezelés, KTL (kataforetikus) festés, szóró előkezelés, mártó előkezelés, papír-, fa-, cementipar, elektronika, élelmiszeripar és italgyártás, gyógyszeripar, általános gépipar, biofilterek, tűzvédelem, tartályhűtés, mosás, szárítás, bevonás stb.

Gyártónk honlapja: www.lechler.de

A Hennlich Ipartechnika Kft.-nél képzett gépészmérnökök és mérnök-közgazdászok állnak az Önök rendelkezésére, akik nem csupán egy terméket értékesítenek, hanem a termékhez műszaki tanácsadást és szolgáltatást is közvetítenek, vállalnak!

Munkánk nem csak a termék értékesítéséig tart. Fontosnak tartjuk vevőink gondozását, tapasztalatait, észrevételeit, illetve örömmel várjuk az Önök javaslatait is!

Vállaljuk továbbá: standard és egyedi fúvókarendszerek tervezését szükség esetén szivattyúval és szűrővel kiegészítve, műszaki tanácsadást nem csak a fúvóka-, hanem a komplex hidraulika rendszerre vonatkozóan, helyszíni felmérést, vevői igények egyeztetés után ajánlatok részletes kidolgozását, műszaki segítséget!

A Hennlich-Lechler az Ön kompetens partnere, Magyarország és a világ piacvezető fúvókás cége!