Műszaki tervezés, CAD fájlok

ÚJ! TankClean® szoftver LECHLER fúvókákra – egy szoftver tartálymosás szimulálására

Az új LECHLER TankClean szimulációs szoftver egy tökéletes felhasználóbarát program, melynek segítségével tökéletesen megtervezhetjük a LECHLER fúvókák optimális elhelyezését, darabszámát bármilyen méretű tartályban a legnagyobb hatékonyság elérése érdekében. Ez a saját fejlesztésű szoftver a tartálytisztítási folyamatok bemutatásában nagy segítséget nyújt.

A tartálygeometriák meghatározásával a tartály elhelyezkedés (horizontális/vertikális), a tartályátmérő, magasság, kialakítási forma, tartályfedél adatai virtuálisan is előállíthatók.

Kiegészíti és alátámasztja a katalógust, nagy szerepet játszik a tartálymosófejek tartályokhoz való helyes méretezésben.

Végeredményként a vevő számára látható lesz, hogy a fúvóka hogyan helyezkedik el a tartályban, és a mosás hogyan megy végbe.

Jellemzői:

 

  • Kitakart felületek megjelenítése
  • Tartály méreteire szabott szimuláció
  • Statikus és forgó tartálymosó fejekre is alkalmazható
  • Angol vagy német nyelven
  • Elmenthető konfiguráció

 

Kérje tervezői segítségünket!

 

                                                                     *****

 

Letölthető CAD fájlok LECHLER fúvókákhoz és alkatrészeihez

 

Ebben a menüben az egyes LECHLER fúvókák és fúvóka alkatrészek, tartozékok rajzát van lehetősége CAD/SolidEdge/Inventor/Catia stb. formátumban 2D-ben vagy 3D-ben letölteni és saját tervező, rajzoló programjába importálni.

Kérjük kövesse az alábbi lépéseket a regisztrációhoz:

1) Írja be internet böngészője kereső mezőjébe a következő címet:

http://lechler.partcommunity.com

2) Az oldalon válassza ki a nyelvet (language) és klikkeljen a regisztrációra.

3) Töltse ki az egyes mezőket, majd pipálja be a feltételek elfogadását (license agreement), végül küldje el az oldalt (submit).

4) A képernyőn megjelenik egy üzenet, mely szerint kapni fog egy e-mail-t, melyet megnyitva az ott szereplő linkre kattintva megerősítheti regisztrációját.

5) Ezen e-mailben erősítse meg a regisztrációt, majd a megjelenő oldalon kattintson a 'login' szóra, írja be a login nevet és a kódot, majd bejelentkezés (login).

6) Ezek után szabadon töltheti le fúvóka rajzokat különböző formátumban.

 

Letöltés menete:

1) Válassza ki a letölteni kívánt fúvóka szórásképét, szériáját.

2) A kiválasztott típusnál kattintson a 'Generate CAD MODEL' kifejezésre.

3) A felugró ablakon kattintson a 'Download' szóra.

4) A következő felugró ablakon válassza a mentés opciót ('Save'), ahol meg kell adni a letölteni kívánt fájl helyét, és mentse újra ('Save again')