PTFE anyagból (teflonból)

2005 FDA

72B

Tulajdonságok


A töltött ePTFE bonyolult szövése egyenletes sűrűségű, nagyon rugalmas és hajlékony, ezáltal rendkívül hosszú élettartamot eredményez. A 2005 FDA típus hajlékonysága miatt csak minimális karbantartást igényel. Nagyon magas vegyszerállóság és nagyon alacsony súrlódási együttható jellemzi, FDA konform.


Alkalmazási területek
Annak ellenére, hogy a 2005 FDA típus elsősorban szelepekben és dugattyús szivattyúkban való használatra készült, nagyon jól alkalmazható alacsony fordulatszámú szivattyúkban, keverőkben is. A PTFE vegyszerállósága lehetővé teszi ennek a tömítésnek a használatát a legtöbb iparágban.


Alkalmazási közegek
A PTFE páratlan vegyszerállósága miatt a 2005 FDA típus minden, még a legagresszívebb közegnek is ellenáll és a tiszta PTFE lehetővé teszi, hogy ivóvízzel (WRC engedély), gyógyszerekkel, élelmiszerekkel (FDA-engedély) és oxigénnel (BAM engedély) érintkezzen.


Előnyei
Nagyon univerzális és hosszú élettartamú tömítéskészlet, mely szinte az összes közegnek ellenáll. A lassan forgó szivattyúkba is beépíthető. Nagyon széles hőmérséklettartományt fed le -200°C +280°C -ig. FDA konform, BAM engedéllyel rendelkezik oxigénhez és rendelkezik ívóvíz engedéllyel is (WRC).

Nem alkalmas
Olvadt alkálifémek és fluorvegyületek esetében magas hőmérsékleten és nyomáson.

Keresés eredménye: találat

Az árak nem tartalmazzák az ÁFA-t. Ez érvényes a raktárunkban elérhető cikkekre is. Raktár állapot jelmagyarázata: zöld = kecskeméti raktáron; sárga = külső raktáron."

Kérjük, válassza ki azon termékjellemző(ke)t, amely(ek) szerint listázni szeretne.