PTFE/Aramid anyagból

2030

26M

Anyagszerkezet

A Teadit 2030-as tömítéskészlet DuPont Nomex fonalból készült, PTFE impregnálással és szilikonmentes kenőanyaggal kezelve.

Tulajdonságok
A Nomex fonal kivételes mechanikai szilárdsága a kiváló minőségű konstrukcióval kombinálva rugalmas tömítéskészletet eredményez, rendkívüli mechanikai és kémiai tulajdonságokkal. Az alacsony súrlódási tényezőnek köszönhetően nagymértékben csökken a tengelykopás, még nagyobb fordulatszámon is. Ez megakadályozza, hogy a tömítőgyűrűk felmelegedjenek a tengelyen, és így megnő az élettartamuk.

Alkalmazási területek
A Teadit 2030-as típus minden alkalmazható szivattyúkban, keverőben, stb., továbbá alkalmazzák a vegyiparban, a papíriparban, a szennyvíztisztító telepeken.

Alkalmazási közegek
Alkalmas sokféle közeghez különféle folyamatokban, pl. víz és szennyvíz, szennyvíziszap, gőz, oldószerek, vegyszerek, savak és lúgok, és mindenhol, ahol mechanikailag ellenálló többcélú tömítéskészletre van szükség.

Előnyei
Nagy rugalmasságának köszönhetően ez a tömítéskészlet gyorsan és egyszerűen szerelhető. Mivel a tömítés puha és rugalmas marad, a szivárgás nagyon finoman beállítható az abszolút minimumra. 

Nem alkalmas
erős koncentrátumú savak és lúgok, valamint alkáli fémek és oxigén esetében.

Keresés eredménye: találat

Az árak nem tartalmazzák az ÁFA-t. Ez érvényes a raktárunkban elérhető cikkekre is. Raktár állapot jelmagyarázata: zöld = kecskeméti raktáron; sárga = külső raktáron."

Kérjük, válassza ki azon termékjellemző(ke)t, amely(ek) szerint listázni szeretne.