PTFE/Aramid anyagból

2004

73A

Tulajdonságok

Jobb vegyszerállóság jellemzi, mint a PTFE-vel impregnált azbeszt tömítéseket, nagy mechanikai ellenállás. A PTFE impregnáltság alacsony súrlódási együtthatót eredményez, és akár 15 m/sek tengelysebességet tesz lehetővé. Az aramid koptató tulajdonságai miatt legalább 60 HRC tengelyfelületi keménységet javasolunk.

Alkalmazási területek
Bár ezt a típust elsősorban centrifugálszivattyúkhoz tervezték, nagyon sikeresen alkalmazható dugattyús szivattyúkban, szelepekben, keverőkben stb. olyan iparágakban, mint a cellulóz- és papíripar, a cukoripar, a gyógyszeripar, a vegyipar, a finomítók, az erőművek, acélművek.

Alkalmazási közegek
A 2004-es típus sokféle közeggel használható - kivétel a nagyon tömény savak és lúgok -, mint például víz, olajok, oldószerek, bitumen, melasz stb. Az aramid nagy mechanikai szilárdsága lehetővé teszi, hogy csiszoló vagy kristályosító közegekkel, például homokkal, sárral, sós vízzel, szennyvízzel stb. is alkalmazható legyen.

Előnyei
Nagyon nyomásálló és tartós tömítéskészlet, amely a legnehezebb üzemi körülményeknek is megfelel.

Nem alkalmas
erős koncentrátumú savak és lúgok, alkáli fémek, oxigén esetében.

Keresés eredménye: találat

Az árak nem tartalmazzák az ÁFA-t. Ez érvényes a raktárunkban elérhető cikkekre is. Raktár állapot jelmagyarázata: zöld = kecskeméti raktáron; sárga = külső raktáron."

Kérjük, válassza ki azon termékjellemző(ke)t, amely(ek) szerint listázni szeretne.