Szerszám és munkadarab olajzás

A HENNLICH kínálatában megtalálhatóak a Raziol vezérlőegységekkel együtt használható fúvókák, szórószelepek a megmunkálás és a forgács nélküli megmunkálás során a szerszámok kenésére, valamint a fúvókák a spraykamrákban való olajozáshoz szalaganyagok és terítékek olajozására, az olaj mennyiségének kézi vagy automatikus beállításával, spraygerendákra szerelve. Spraykamrákban használják fémlemezek és szalaganyagok olajozására.

 

Jellemzők:

Olajozáshoz, formázóolaj precíz adagolásához görgős olajozókkal, szerszámkenő rendszerekkel és Raziol minimális kenőfúvókákkal kombinálva.

Az integrált vezérlés pontosan meghatározza a kenőanyag mennyiségét, amely a precíz adagoló szivattyúkból a megfelelő precíz kijuttatási rendszerbe kerül.

Egyaránt alkalmas forgács nélküli megmunkálásra, például mélyhúzásra, sajtolásra és hajlításra, valamint megmunkálásra, például fúrásra és marásra.

Különböző olajmennyiségekhez és viszkozitásokhoz különböző névleges átmérőjű, különböző fúvókabetéteket alkalmazhatunk.

A különböző hosszúságú és átmérőjű szórófejek precíz toldásai lehetővé teszik az olajozási pont nagyon pontos beállítását.

Hu Schmierstellen LAMA 1000 Düsen Raziol

Minimális lehetséges felhordási mennyiség < 0,5 g/m²

Nagy viszkozitású kenőanyagokhoz

 

› Alkalmazások: Raziol vezérlőegységekkel a szerszámok kenéséhez és minimálkenéshez forgács nélküli megmunkálásnál, pl. mélyhúzás, bélyegzés, hajlítás, profilozás, forgács nélküli menetvágás. Megmunkálási műveletekhez, például fúráshoz és maráshoz.

 

Hu Schmierstellen LAMA 3000 Düsen Raziol

Minimális lehetséges felhordási mennyiség < 0,5 g/m²

Alacsony és közepes viszkozitású kenőanyagokhoz

 

› Alkalmazás: szerszámkenéshez és minimálkenéshez forgács nélküli megmunkálásnál, pl. mélyhúzás, sajtolás, hajlítás, profilozás, forgács nélküli menetvágás, megmunkálás, mint fúrás és marás.

 

Hu Schmierstellen LAMA 4000 Düsen Raziol

Minimális lehetséges felhordási mennyiség < 0,5 g/m²

Alacsony és közepes viszkozitású kenőanyagokhoz.

 

› Alkalmazás: Raziol vezérlőegységekkel használható szerszámkenéshez és minimálkenéshez forgács nélküli megmunkálásnál, például mélyhúzásnál, bélyegzésnél, hajlításnál, profilozásnál, forgács nélküli menetvágásnál, megmunkálási műveleteknél, mint a fúrás és marás.

 

Hu Schmierstellen DUSTY 2000 Düsen Raziol

Precíz koaxiális szórófej 15°-os körkörös szórási szöggel. Az olaj és a permetező levegő mennyisége közvetlenül a szórófejen állítható be.

 

› Alkalmazás: szerszámkenéshez és minimálkenéshez forgács nélküli megmunkálásnál, pl. mélyhúzás, bélyegzés, hajlítás, profilozás, forgács nélküli menetvágás. Megmunkálási műveletekhez, például fúráshoz és maráshoz.

 

Hu Schmierstellen CD 100 BS D Düsen Raziol

A permetezési paraméterek egyszerű beállítása, a felvitt kenőanyag mennyiségének kiváló ismételhetősége

 

› Alkalmazás: szerszámkenéshez és minimálkenéshez forgács nélküli megmunkálásnál, pl. mélyhúzás, bélyegzés, hajlítás, profilozás, forgács nélküli menetvágás. Megmunkálási műveletekhez, például fúráshoz és maráshoz.

 

Hu Schmierstellen ST CD 95 105 Düsen Raziol

A permetezési paraméterek egyszerű beállítása, a felvitt kenőanyag mennyiségének kiváló ismételhetősége.

 

› Alkalmazások: szerszámkenéshez és minimálkenéshez forgács nélküli megmunkálásnál, pl. mélyhúzás, bélyegzés, hajlítás, profilozás, forgács nélküli menetvágás. Permetezőkamrákban használatos, fúvóka sugár formájában szerelve.

 

Hu Schmierstellen BS 25 SRV Düsen Raziol

Használható kézi vagy automata olajmennyiség-szabályozású spraykamrákban.

 

› Alkalmazás: spraykamrákban, fúvóka gerenda formájában szerelve, lemezek és szalaganyagok olajozása, lehetséges szektor, részleges vagy teljes felület olajozása.

 

Hu Schmierstellen BS 25 SV Düsen Raziol

A blokkfúvókákat spraykamrákban használják, fúvóka gerenda formájában.

 

› Alkalmazás: spraykamrákban kézi vagy automata olajmennyiség szabályozással, lapok és szalaganyagok olajozásával, lehetséges szektoros, részleges vagy teljes felületi olajozással.