Membrános hidroakkumulátor - HMS széria

Membrános hidroakkumulátor

HMS membrános hidroakkumulátor: Megbízható energiaforrás ipari és mezőgazdasági alkalmazásokhoz.

Membrános hidroakkumulátorok: a megbízhatóság új szintje a Hennlichtől!

A mezőgazdaságban, az autógyártásban és az iparban egyaránt fontos szerepet játszanak a hidraulikus rendszerek. Ezek a rendszerek folyadékot használnak a mechanikus energia továbbítására, és a membrános hidroakkumulátorok kulcsfontosságú szerepet játszanak a hatékony működésük biztosításában. A membrános hidroakkumulátorok az egyik legelterjedtebb típusú hidroakkumulátorok a hidraulikus rendszerekben.

Cégünk széles választékban kínál membrános hidroakkumulátorokat, amelyek tökéletesen illeszkednek gépei egyedi igényeihez, legyen szó mezőgazdasági gépekről, nehéz gépek vagy ipari berendezésekről.

Mi az a membrános hidroakkumulátor?

A membrános hidroakkumulátor egy hidraulikus tárolóedény, amely két rekeszre van osztva egy membránnal. Az egyik rekeszben folyadék, a másikban pedig gáz található. A membrán elválasztja a folyadékot a gáztól, de lehetővé teszi a nyomás kiegyenlítődését a két rekesz között.

Hogyan működik a membrános hidroakkumulátor?

Amikor a hidraulikus rendszer nyomást hoz létre, a folyadék beáramlik a membrános hidroakkumulátorba, és összenyomja a gázt. A gáz rugalmassága tárolja a nyomást. Amikor a hidraulikus rendszernek nyomásra van szüksége, a gáz kitágul, és a folyadékot a hidraulikus rendszerbe visszanyomja.

A membrános hidroakkumulátorok előnyei:

Hatékonyabb hidraulikus rendszerek: A membrános hidroakkumulátorok kiegyenlítik a nyomást a hidraulikus rendszerben, ami csökkenti a nyomásingadozást és javítja a rendszer hatékonyságát.

Hosszabb élettartamú hidraulikus alkatrészek: A membrános hidroakkumulátorok csökkentik a hidraulikus alkatrészekre ható terhelést, ami hosszabb élettartamot eredményez.

Kevesebb karbantartás: A membrános hidroakkumulátorok kevés karbantartást igényelnek.

Környezetbarát: A membrános hidroakkumulátorok nem bocsátanak ki káros anyagokat a környezetbe.

A membrános hidroakkumulátorok alkalmazási területei:

A membrános hidroakkumulátorok alkalmazási területei:

Mezőgazdasági gépek: Precíz és megbízható hidraulikus működést biztosítanak a traktorok, kombájnok és egyéb mezőgazdasági gépek számára.

Nehéz gépek: a nehézgépek hirdaulikus rendszereiben hatékonyabbá és halkabbá teszik az anyagmozgatást.

Autógyártás: Membrános hidroakkumulátorokat használnak a gyártósorokon a robotok és egyéb berendezések hidraulikus rendszereiben a megbízható, pontos működés érdekében.

Ipar: Kiemelkedő teljesítményt és tartósságot nyújtanak a szerszámgépek, emelőgépek és egyéb ipari berendezések hidraulikus rendszereiben.

Az általunk forgalmazott membrános hidroakkumulátorok kiváló minőségű anyagokból készülnek, és szigorú minőségellenőrzésen esnek át.

Membrános hidroakkumulátorok széles választékát kínáljuk:

Különböző méretek: A legkisebb munkagéptől a legnagyobb mezőgazdasági gépig, minden hidraulikus rendszerhez talál megfelelő méretű hidroakkumulátort.

Különböző nyomástartományok: Az alacsony nyomású rendszerektől a nagy nyomású ipari alkalmazásokig, minden igényhez talál megfelelő nyomástartományú hidroakkumulátort.

Különböző konfigurációk: Előre töltött és nem előre töltött membrános hidroakkumulátorok igény szerint.

Miért válassza a Hennlich-et?

Szakértelem: több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a hidraulika iparban, segítünk Önnek a megfelelő membrános hidroakkumulátor kiválasztásában.

Minőség: kizárólag kiváló minőségű anyagokból gyártott, szigorú minőségellenőrzésen átesett membrános hidroakkumulátorokat forgalmazunk.

Megbízhatóság: az általunk forgalmazott membrános hidroakkumulátorokra garanciát vállalunk, és igény esetén a szervizelést és az alkatrészellátást is biztosítjuk.

Versenyképes árak: membrános hidroakkumulátoraink versenyképes áron kaphatók.

 

Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb membrános hidroakkumulátort!

A weboldalon található szűrők segítségével könnyedén megtalálhatja az Ön igényeinek megfelelő típust.

 

Szakértői tanácsadás:

Ha nem biztos benne, hogy melyik membrános hidroakkumulátor a legmegfelelőbb az Ön számára, forduljon hozzánk bizalommal! Szakértőink segítenek a megfelelő típus kiválasztásában és a telepítésében.

 

Lépjen kapcsolatba velünk:

Mizsei Gábor

Telefon: +36 20 931 8885

E-mail: mizsei@hennlich.hu

Keresés eredménye: találat

Az árak nem tartalmazzák az ÁFA-t. Ez érvényes a raktárunkban elérhető cikkekre is. Raktár állapot jelmagyarázata: zöld = kecskeméti raktáron; sárga = külső raktáron."

Kérjük, válassza ki azon termékjellemző(ke)t, amely(ek) szerint listázni szeretne.