Folyadékszűrés

A Hennlich megbízható folyadékszűrési megoldásokat kínál a kohászat, autóipar, vegyipar, gyógyszeripar, elektronika, napelem gyártás, festékgyártás, hőerőművek, élelmiszeripar és papíripar számára. Szűrőink hatékonyan eltávolítják a szennyeződéseket a vízből és más folyadékokból, biztosítva a tiszta és biztonságos folyadékokat. 

Hennlich: Szakértő a folyadékszűrésben

A Hennlich Ipartechnika Kft. szűrőtechnológiája olyan területekre nyújt megoldást, ahol folyadékokat szűrnek szilárd anyagoktól. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a különböző iparágakban felmerülő folyadékszűrési kihívások megoldásában. Szakértői csapatunk segíthet Önnek a megfelelő szűrőrendszer kiválasztásában, amely megfelel az Ön egyedi igényeinek.

Ön elmondja, mi a feladat, mi megkeressük a lehető legjobb és kedvező megoldást.

A Hennlich folyadékszűrési megoldásainak előnyei:

A szűréstechnika számos előnnyel jár, például javítja a termék minőségét, csökkenti a termelési költségeket, és hozzájárul a környezetvédelemhez is. A szűrők kiválasztása és méretezése azonban bonyolult folyamat, és szakértelmet igényel.

Hatékony: Szűrőink eltávolítják a szennyeződések széles skáláját a folyadékokból, biztosítva a tiszta és szennyeződésmentes folyadékot.

Megbízható: Szűrőink tartósak és ellenállnak a kemény üzemi körülményeknek.

Költséghatékony: Szűrőink hosszú élettartamúak és minimális karbantartást igényelnek.

Környezetbarát: Szűrőink segítenek csökkenteni a hulladékot és a környezetszennyezést.

Szűréstechnológiáink típusai:

A HENNLICH szűrőtechnológiája szinte minden olyan alkalmazáshoz használható, ahol folyékony közeg szűrésére van szükség. Szűrőtechnológiáink előnye a kiváló műszaki megoldás, mind az automata - félautomata rendszerek, mind a cserélhető szűrőbetétes házak esetében. A szűrőtechnológia magas minőségét a kiváló minőségű anyagok biztosítják, amelyekből a szűrők készülnek.

Termelési folyamatok során a folyadékok szennyeződése jelentős problémát okozhat, amelyeket a folyadékszűrési eljárásokkal lehet eltávolítani. Az ipari folyadékszűrés célja a folyadékban lévő szilárd részecskék eltávolítása, amelyek a termelési folyamatok során keletkeznek. A szűrési folyamat során a szilárd részecskék mozdulatlanná válnak, miközben a folyadék áthalad a szűrőn. Az ipari folyadékszűrési eljárások közé tartoznak a vízszűrés, folyadékszűrés, szennyvízkezelés, kondenzvíz szűrése, hűtő, kenő folyadékok, olajok szűrése, technológiai folyadék szűrése, fűtési rendszerek, hőcserélők vizének szűrése, zárt és nyílt hűtővizek szűrése, termálvizek szűrése, öntöző- locsoló vízszűrés és még sok más.

Alkalmazási területei:

Kohászat: Hűtővíz keringető körök vízszűrése

Autóipar: Karosszéria zsírtalanító és tisztító fürdő folyadékjainak szűrése

Vegyipar és Gyógyszeripar: Nyersanyagok, technológiai és hűtővíz szűrése

Elektronika és napelem gyártás: hűtővíz mikroszűrése mikroelektronika és nyomtatott áramkör gyártás

Festékek, Gyanták és Lakkok: késztermék szűrése csomagolás előtt

Rost és bevonatgyártás

Galvanizálás és felületkezelés: galvanizáló oldatok, tisztító és zsírtalanító fürdő szűrése

Hőerőművek: kazánvíz, hűtőtorony és kondenz víz szűrés, folyami víz szűrés

Élelmiszer-és Cukoripar: folyamat és melléktermékek szűrése pl. gyümölcslé , melasz szűrése, csokoládé, szirupok

Vízkezelés: tengeri, folyami és szennyvíz szűrése

Cellulóz- és Papíripar: technológiai és szennyvízszűrés, savak

 

Szűréstechnikai partnereink:

Több, nagy szakmai múlttal rendelkező gyártót tudhatunk partnereink sorában, akiknek kizárólagos Magyarországi képviselete vagyunk.

Lenzing AG

A Lenzing Technik ipari szilárd folyadék elválasztó szűrők széles portfóliójával rendelkezik. Egészen az egyszerű eldobható zsákos vagy gyertyás szűrőházaktól, a szabadalmaztatott automata visszöblítéssel „Backwash”rendelkező komplex szűrőrendszerekig terjed.

Saját laboratóriummal és műszaki centerrel rendelkezik, ahol a viszkózusabb anyagok vizsgálatát és a berendezések tesztelését végzi. Az egyik legmodernebb gyártósort tudhatja magának.

A szűrőzsákok és szűrőgyertyák, valamint szűrőházak egyes típusaiból állandó raktárkészletet tart, így ezeket rövid szállítási határidővel tudja biztosítani igény esetén.

MTS & APIC Filter GmbH & Co

MTS & APIC Filter GmbH & Co. egy 2. generációs családi vállalkozás, mely a méretéből adódóan rendkívül rugalmasan és gyorsan tud reagálni a különböző vevői igényekre. Félautomata/ automata résszűrők bevett gyártója.

Georg Schünemann GmbH (SAB)

Georg Schünemann GmbH (SAB) több mint 80 éves szakmai múlttal és tapasztalattal rendelkezik ipari szűrők területén. Masszív és robusztus kézi és automata szűrői a velük szemben támasztott magas minőségi követelményeknek köszönhetően, extrém körülmények között és megállják helyüket. Fejlesztés, gyártás és tesztelés házon belül zajlik, nem függenek 3. személytől, melynek köszönhetően gyorsan és rugalmasan tudnak reagálni az egyedi vevői igényekre is. Automata szűrői ún. Bernoulli elven működnek pneumatikus működtetővel, így ár tekintetében kedvezőek.

Szakértői tanácsadás:

Ha nem biztos benne, hogy melyik megoldás a legmegfelelőbb az Ön számára, forduljon hozzánk bizalommal! Szakértőink segítenek a megfelelő típus kiválasztásában és a telepítésében.

 

Lépjen kapcsolatba velünk:

Nagyné Ivanics Lilla

Telefon: +36 30 915-3948

E-mail: ivanics@hennlich.hu

Weboldalunkon további információkat talál szűréstechnikai megoldásainkról, és letöltheti a termékkatalógusunkat is.

Kantenspaltfilter

Ez a szűrőberendezés piaci rést kíván kitölteni. Alapvetően egy egyszerűbb kivitelű automata rendszer, mely ár tekintetében kedvezőbb.

Mosható kosaras szűrőházak

Folyadékok, gázok és gőzök szűrésére alkalmas egységek, mosható fém szűrőkosárral.