Lemezes hőcserélők

HCGP szerelt lemezes hőcserélő

Csm warmetauscher

A HENNLICH - Cooling-Technologies GmbH HCGP- lemezes hőcserélőit / lemezes hűtőit akkor alkalmazzák, ha szükség van a hőcserélő tisztítására. Ehhez alkalmasak az „inteligens” mintázatú variálható lemezek, amelyek továbbá nagyobb hűtőteljesítményre is bővíthetők. Ezeket a hőcserélőket alapvetően a vevői igények szerint méretezzük, és aztán egyedi kivitelben szállítjuk.
Kérje tőlünk a lemezes hőcserélők adatbegyűjtő kérdőívét.

Termékleírás

HENNLICH - Cooling-Technologies GmbH HCGP- lemezes hőcserélőit / lemezes hűtőit folyadékok és gázok hűtésére is használják.
Különböző felépítésű szerelt lemezes hűtők, a legkisebb mérettől a nagy hűtőteljesítményig és térfogatáramig állnak rendelkezésre. A sztenderd típusoknál a lemezek 304/316-os saválló acélból készültek, a tömítések anyaga EPDM. Ezen kívül a lemezekhez számos más szerkezeti anyagok és tömítés anyagok is rendelkezésre állnak. Ezen kívül szállítható duplafalú (biztonsági) lemezes hőcserélő is.
Különböző lemezvastagságok az eltérő nyomásfokozatokhoz, és sokféle csatlakozási lehetőség teszik a programot teljessé. A rendelkezésre álló típusokat és nyomásfokozatokat megtalálják műszaki adatlapjainkon.


Előnyök

A szerelt HCGP- lemezes hőcserélők jellemzői:
    
    Kompakt kivitel
    Nagy hatékonyság
    A különböző lemez mintázatok sokféle megoldást tesznek lehetővé
    További lemezek hozzászerelésével bővíthető a berendezés

További tudnivalók

A HCGP- lemezes hőcserélőket tartozékokkal is lehet szállítani, mint például rögzítő elemekkel, vagy ellenkarimákkal.