Szénből / Grafitból

3110

3110

Tulajdonságok

A 3110-es típus egy nagyon univerzális tömítőanyag statikus alkalmazásokhoz. Kiváló vegyi és termikus ellenálló képességgel rendelkezik. A 3110 típus 15 x 4 mm, 25 x 3 mm, 20 x 4 mm, 30 x 4,5 mm, 40 x 5 mm, 25 x 6 mm és 50 x 6 mm méretben kapható, öntapadós hátlappal vagy anélkül. Inconel erősítéssel is kapható, melynek típusa: 3110/I .

Alkalmazási területek
Tiszta grafit tömítőszalag a fém és nem fém karimák, burkolatok, nyílások, reaktorok, autoklávok, fűtőtestek és ventilátorok stb. statikus tömítésére...

Alkalmazási közegek
Alkalmas a legtöbb közeghez különféle gyártási folyamatokban, beleértve a gőzt, üzemanyagot, gázokat, ásványi és szintetikus olajokat, szennyvizet, kondenzátumot stb.

Előnyei
A 3110-es típus könnyen végtelenített tömítéssé alakítható. A grafit rugalmasságának köszönhetően a 3110 tökéletesen alkalmazkodik minden formához és mérethez. Gyorsan és egyszerűen lehet beépíteni. Nagyon univerzálisan használható a jó vegyszer- és hőállósága miatt. A hátoldalon lévő ragasztócsík megkönnyíti az összeszerelést; ragasztócsík nélkül is rendelhető.

Nem alkalmas
erősen oxidálódó közegek esetében.

Keresés eredménye: találat

Az árak nem tartalmazzák az ÁFA-t. Ez érvényes a raktárunkban elérhető cikkekre is. Raktár állapot jelmagyarázata: zöld = kecskeméti raktáron; sárga = külső raktáron."

Kérjük, válassza ki azon termékjellemző(ke)t, amely(ek) szerint listázni szeretne.