Szénből / Grafitból

2200/I

74B/I

Tulajdonságok

Die TEADIT 2200/I-es típusa lényegesen rugalmasabb, mint a hagyományos szénszálas tömítéskészletek. Ezt a tömítést jó hővezető képesség, valamint magas vegyi és hőállóság jellemzi. Használható a 2000-es és 2100-as típusok kamratömítéseként, megakadályozva a lágyabb, rugalmas grafittömítések rés-extrúzióját. 

Alkalmazási területek
Univerzálisan alkalmazható szelepekben és statikus alkalmazásoknál magas hőmérséklet esetében különböző iparágakban, mint erőművek, papíripar, vegyi ,-petrolkémiai és gyógyszeripari területen.

Alkalmazási közegek

A 2200/I típus a teljes pH-tartományt lefedi 0 és 14 között, és szinte minden közeggel használható: hideg és meleg víz, gőz, vegyszerek, hideg és forró gázok, alkohol, oldószerek, fehér- és feketelúg, hőátadó olajok stb...

Előnyei

A Teadit 2200/I típus egy nagyon gazdaságos, kiváló minőségű tömítéskészlet, amelyet gyakran "standard készletként" használnak. Az alacsony súrlódási együttható alacsony tengelykopást jelent. Az alacsony sűrűség miatt a készletekben több méter van kg-onként! 

Nem alkalmas
magas koncentrátumú korrozív savak esetében.

Keresés eredménye: találat

Az árak nem tartalmazzák az ÁFA-t. Ez érvényes a raktárunkban elérhető cikkekre is. Raktár állapot jelmagyarázata: zöld = kecskeméti raktáron; sárga = külső raktáron."

Kérjük, válassza ki azon termékjellemző(ke)t, amely(ek) szerint listázni szeretne.