Szénből / Grafitból

2200

74B

Tulajdonságok

A Teadit 2200 típusa lényegesen rugalmasabb, mint a hagyományos szénszálas tömítéskészlet. Jó hővezető képességgel rendelkezik, nagyon alacsony a súrlódás, vegyszer- és hőállóság jellemzi ezt a tömítést. Tiszta grafit kamratömítésként használható a 2000-es és 2100-as típusokhoz. Megakadályozza a lágyabb, rugalmas grafittömítések rés-extrúzióját.

Alkalmazási területek
Kiválóan alkalmas szivattyúhoz és szelepekhez, keverőkhöz, finomítókhoz különböző iparágakban, mint pl. atomerőművek, papíripar, vegyipar, petrolkémiai és gyógyszeripar.

Alkalmazási közegek
A 2200 típus a teljes pH-tartományt lefedi 0 és 14 között, és szinte minden közeggel használható: hideg és meleg víz, gőz, vegyszerek, hideg és forró gázok, alkohol, oldószerek, fehér- és feketelúg, hőátadó olajok stb...

Előnyök
A Teadit 2200 típus egy nagyon gazdaságos, kiváló minőségű tömítéskészlet, amelyet gyakran "standard készletként" használnak. Az alacsony súrlódási együttható alacsony tengelykopást jelent. Az alacsony sűrűség miatt a készletekben több méter van kg-onként! 

Nem alkalmas
Magas koncentrátumú korrozív savak esetében.

Keresés eredménye: találat

Az árak nem tartalmazzák az ÁFA-t. Ez érvényes a raktárunkban elérhető cikkekre is. Raktár állapot jelmagyarázata: zöld = kecskeméti raktáron; sárga = külső raktáron."

Kérjük, válassza ki azon termékjellemző(ke)t, amely(ek) szerint listázni szeretne.