Szénből / Grafitból

2001

74A

Jellemzők
Nagy teherbírású tömítéskészlet szivattyúkhoz és szelepekhez, speciálisan gőzszelepekhez magas hőmérséklet esetében és hasonlóan speciális alkalmazásokhoz. Nagyon alacsony súrlódási együttható és kiváló hővezető képességgel rendelkezik.


Alkalmazási területek
Ez az univerzális tömítéskészlet olyan szivattyúk és szelepek esetében alkalmazható, ahol magas a hőmérséklet és a nyomás, mint pl. erőművekben, finomítókban, acélművekben, vegyi üzemekben stb. 


Alkalmazási közegek
A 2001-es típust olyan speciális körülmények között alkalmazzuk gőz, vagy agresszív közegek esetében, ahol nagyon magas, vagy alacsony a hőmérséklet, de alkalmazzuk víz, olajok, kondenzátumok, oldószerek, festékek és lakkok esetében is, kivéve erősen oxidálódó közegeknél.


Előnyei
A 2001-es Teadit típus széles spektrumot fed le, mellyel csökkenteni lehet cégen belül a fonatos tömítések sokféleségét. A csomag kis súlya miatt több méter /kg lehet dobozonként. Ezt más tömítéskészletek esetében össze lehet hasonlítani. Nagyon csekély térfogatveszteség magas hőmérsékleten.



Nem alkalmas
erősen oxidálódó közegek esetében.

Keresés eredménye: találat

Az árak nem tartalmazzák az ÁFA-t. Ez érvényes a raktárunkban elérhető cikkekre is. Raktár állapot jelmagyarázata: zöld = kecskeméti raktáron; sárga = külső raktáron."

Kérjük, válassza ki azon termékjellemző(ke)t, amely(ek) szerint listázni szeretne.