Szénből / Grafitból

2000/I

77A/I

Tulajdonságok

Kombinálja a fonott tömítések (egyszerű kezelés és problémamentes beépítés) és elősajtolt tiszta grafitgyűrűk előnyeit (nagy tömítettség, nyomás- és extrúzió ellenálló képesség). Kiváló hővezető képesség, széles hőmérsékleti tartományt fed le. Ideális mechanikai körülmények között a 2000/I-es típus 400 bar-ig nyomásálló.

Alkalmazási területek
Nagyon univerzális, a legnehezebb üzemi körülmények között is alkalmas, mint atomerőművekben, finomítókban, acélművekben...stb.

Alkalmazási közegek
Gőz, víz, gázok, kondenzátumok, olajok, üzemanyag, szennyvíz stb., majdnem minden folyamatban, kivétel az erősen oxidálódó közegek esetében.

Előnyei
Széles alkalmazási spektrumot ölel fel, mely által a szeleptömítések raktárkészletét lecsökkenteni tudja. Kiváló alternatívája a magas nyomású- és magas hőmérsékletű azbeszt tömítéskészleteknek. Könnyű beépíthetőség jellemzi, mivel nagyon rugalmas és alkalmazkodó.

Nem alkalmas
Erősen oxidálódó közegek esetében.

Keresés eredménye: találat

Az árak nem tartalmazzák az ÁFA-t. Ez érvényes a raktárunkban elérhető cikkekre is. Raktár állapot jelmagyarázata: zöld = kecskeméti raktáron; sárga = külső raktáron."

Kérjük, válassza ki azon termékjellemző(ke)t, amely(ek) szerint listázni szeretne.