Szénből / Grafitból

2000

77A

Jellemzők

Nagyon rugalmas, hajlékony tömítéskészlet, kiváló alternatívája az előpréselt grafitgyűrűknek. A 2000-es típus egyesíti a tiszta grafitgyűrűk előnyeit a tömszelence tömítések rugalmasságával , jó összenyomhatóságával és egyszerű kezelhetőségével. Nagyon alacsony surlódási együttható jellemzi, magas hővezető képesség, jó vegyi ellenállóság. BAM engedély oxigénnel való használatra.

Alkalmazási területek
Nagyon univerzális tömítés készlet minden típusú szivattyúkhoz és szelepekhez a legtöbb iparágban, mint pl. erőművekben, finomítókban, vegyi üzemekben stb. Magas nyomás esetében a 2001 vagy 2202 típust ajánljuk.

Alkalmazási közegek
Gőz, víz, üzemanyag, gáz, vegyi termékek, olajok, savak és lúgok, szennyvíz, stb... használhatóak minden folyamatban, kivétel az erősen oxidálódó közegek esetében.

Előnyei
A Teadit 2000-es típus egy üzemben a lehető legtöbb alkalmazásra megfelelő. A hosszú élettartamnak és egyszerű kezelhetőségnek köszönhetően csökken a karbantartási költség. A vízszivattyúk esetében 25m/sek.-ig, más közegek esetében 20m/sek.-ig használhatóak. Az alacsony sűrűség több méter/kg-ot eredményez. BAM engedély oxigénnel való alkalmazáshoz.

Nem alkalmas
Erősen oxidálódott közegek esetében.

Keresés eredménye: találat

Az árak nem tartalmazzák az ÁFA-t. Ez érvényes a raktárunkban elérhető cikkekre is. Raktár állapot jelmagyarázata: zöld = kecskeméti raktáron; sárga = külső raktáron."

Kérjük, válassza ki azon termékjellemző(ke)t, amely(ek) szerint listázni szeretne.