Járműre szerelt nyomkarima- és sínkenőrendszerek

Easy Rail Compact

Hu Easy Rail Compact

A rendszer általánosan alkalmazható városi sínpályához kötött tömegközlekedési járműveken, helyközi és intercity vonatokon, valamint mozdonyokon.

Az egyszerű beépíthetőségnek köszönhetően a meglévő sínhez kötött járművekre könnyedén installálható. A kenőanyagtartályt és a szóró fúvókákat összekötő csővezeték hossza maximum 7 méter lehet.

SKF Easy Rail Compact rendszer egyenletes kenőanyagellátást biztosít, az adagolást egy szivattyú aggregát végzi.  A pneumatika levegő vivőközegként szolgál. Ez szállítja a kenőanyagot a csővezetéken át egy elosztón keresztül a szórófúvókákhoz, melyek egyenlő mértékben vonják be a nyomkarimákat kenőanyaggal.

SKF Easy Rail Compact rendszer maximum 10 bar-os nyomással működik. A rendszer alkalmazható kenőolajra és folyékony kenőzsírra, melyekhez alacsony mennyiségű szilárd anyagot keverhetünk.

LCG2 – Ívszenzoros vezérlés minden SKF Easy Rail rendszerhez

Az intelligens LCG2 vezérlés a helyi viszonyokhoz igazítja az adagolást, és minimumra csökkenti a kenőanyag-felhasználást. Egy intelligens ívszenzor érzékeli az íven haladást. A szenzor érzékenységét a felhasználó egyénileg konfigurálhatja.

         

Rendszervázlat mindkét nyomkarima egyidejű kenésével   Rendszervázlat a bal-, és jobboldali kerék egyenkénti kenésével

Rendszerelemek:

  1. Pneumatikus dugattyús szivattyú tartállyal
  2. Pneumatikus vezérlőszelep
  3. Szórófúvókák
  4. Vezérlés
  5. Elosztó