Kenőszivattyúk

P205, P215 és P230

P205, P215 és P230

 

P205

A 205-ös típusú többvezetékes kenőszivattyú kenőberendezésekben a kenőanyag szállítására van tervezve. A kenőszivattyú 1 –től 5 db  szivattyúelemmel , tehát 1 –től 5 db kimenettel  szerelt szivattyú.  A szivattyú 350 bar-os magas üzemi nyomása lehetővé teszi , hogy a többvezetékes , kenőhelyeket közvetlenül ellátó alkalmazáson túlmenően kiterjedt progresszív kenőrendszerek kenőszivattyújaként is fel lehessen használni.

A 205-ös típusú többvezetékes kenőszivattyú  variációinak széles skálája az alkalmazási lehetőségek sokaságát kínálja, mint pl. :

  • italgyártás gépek
  • anyagmozgató gépek  (daruk, szállítószalagok hajtóművei, szállítócsigák)
  • építőipari gépek
  • excenter prések , kovácsoló gépek  stb.

P 215

A 215 típusú többvezetékes kenőszivattyú  1 - 15 db szivattyúelemmel , tehát  1- 15 db kimenettel rendelkezik.  A szivattyú által nyújtott magas  üzemi nyomás lehetővé teszi a szivattyúelemekre  közvetlenül kapcsolt kenőhelyeken , a „többvezetékes”  szisztémán túlmenően a progresszív  rendszer megvalósítását is, amelynél egy-egy szivattyúelemre egy osztóblokk kerül , illetve azokra esetenként további elosztókat is kapcsolhatunk.

A többvezetékes szivattyú  felhasználási lehetőségei pl.:  

  • acélipari gépek (excenter prések, kovácsoló gépek)
  • szállítórendszerek (daruk, hajtóművek, szállítószalagok, szállítócsigák)
  • építőipari gépek (kőtörők),  gumi- és  műanyag alapanyagkeverők,  hengerművek 

P 230

A 230 típusú többvezetékes kenőszivattyú  1 - 30 db szivattyúelemmel , tehát  1- 30 db kimenettel rendelkezik.  A szivattyú által nyújtott magas  üzemi nyomás lehetővé teszi a szivattyúelemekre  közvetlenül kapcsolt kenőhelyeken , a „többvezetékes”  szisztémán túlmenően a progresszív  rendszer megvalósítását is, amelynél egy-egy szivattyúelemre egy osztóblokk kerül , illetve azokra esetenként további elosztókat is kapcsolhatunk.