Kenőszivattyúk

Az SKF Lincoln zsír és olajszivattyúk magasabb NLGI osztályú kenőzsír esetén térfogatkiszorításos elven működő dugattyús szivattyúk, vagy folyékony zsír és olaj esetén fogaskerék szivattyúk.
Kivitelüket tekintve lehetnek önálló tartállyal rendelkezők, illetve közvetlen a vödörből való szivattyúzásra alkalmasak.

Működtetésük szerint elektromos, pneumatikus, vagy hidraulikus.

Az SKF szivattyúk tökéletesen helyettesíthetőek a Dropsa-Bravo, Dropsa-Smart, Dropsa-Sumo, ILC Max, Beka Max Pico, Beka Max EP 1, Graco G3 és további Woerner és Bijur Delimon szivattyúk helyett.

MKU / MKF

Az SKF Lincoln MKF, MKU, MKL szivattyúk szerszámgépekre, nyomdagépekre, textiliparba, csapágyak és szánok kenésére injektorok rendszerekhez.

MFE
MFE

Az SKF Lincoln MFE magasabb működési időre alkalmas szivattyúk szerszámgépekre, nyomdagépekre, textiliparba, csapágyak és szánok kenésére injektorok rendszerekhez.

QLS 301

Az SKF Lincoln QLS 301 szivattyú beépített progresszív elosztóval maximum 18 kenési pontra alkalmazható költségtakarékos megoldás.

QLS 401

Az SKF Lincoln QLS 401 szivattyú beépített progresszív elosztóval maximum 18 kenési pontra alkalmazható költségtakarékos megoldás.

P502

Az SKF Lincoln szivattyú kis méretű gazdaságos megoldás maximum 2 kenési kör ellátására.

P203

Az SKF Lincoln P203 típusú szivattyú egy vagy több progresszív elosztón keresztül akár több mint száz kenési helyet képes ellátni.

P205

SKF Lincoln P205-ös háromfázisú szivattyú folyamatos üzemre műanyag és acéltartállyal.

Ultrahangos szintjelzés opcióval.

 

 

P205, P215 és P230

Az SKF Lincoln többvezetékes központi kenőrendszer szivattyúi széles felhasználási területeken

PMA

Az SKF Lincoln PMA 1/PMA 2 elektromágneses kenőszivattyú 24 VDC/230 VAC tápfeszültség, 50 bar max., 0,03 vagy 0,06 ml kenőanyag löketenként.

Kétvezetékes kenőszivattyúk

Az SKF Lincoln kétvezetékes kenőszivattyúk nagyszámú kenési ponthoz.

Centromatic

A Centromatic rendszer egy pontos kenőanyag-adagoló rendszer szivattyúval és injektorral.

Lubrigun

A különböző áttétű nyomás-átalakító préslégüzemű Lubrigun szivattyúkat zsírzó-kenő gépek vagy központi kenőszivattyúk alkotórészeiként alkalmazzák

PMV hordószivattyú

A különleges moduláris kialakítás és a nagy teljesítmény teszi igazán gazdaságossá ezt a hordószivattyút.

Power Master

Power Master III. oszcilláló térfogatkiszorításos szivattyú, pneumatikus meghajtással.

PileDriver szivattyúk

A PileDriver pneumatikus szivattyú modul rendszere lehetővé teszi a széles nyomás és szállítási tartományt a kategória legnagyobb teljesítmény fokozatában.

FlowMaster

A FlowMaster szivattyúk a CentroMatic egyvezetékes központi kenőrendszer zsírkenés alkatrészeiként funkcionálnak, hidraulikus meghajtással.

Egyéb szivattyúk

Kézi és pneumatikus központi kenőrendszer szivattyúk.