Léghűtéses olaj- és vízhűtők

Egyedi gyártmányok

Sonderanfertigungen

A Hennlich Cooling Technologies GmbH CT csőköteges hőcserélői / hűtői mindenekelőtt ott alkalmazhatók ahol a szennyeződések miatt nagy keresztmetszetek szükségesek, vagy/és szükség van tisztítási lehetőségre. Ezeket a legtöbb esetben egyedileg tervezzük meg. Ennek ellenére széles körű sztenderd választék áll rendelkezésre saválló acél hűtő kivitelben 3 méter hosszig és 75-től 500 mm-ig terjedő átmérő tartományban, melyek rövid idő alatt szállíthatók. Fix és kihúzható csőköteges kivitel is kapható. Az egyedi csőszám és a fordító lemezek széles variációja lehetséges. Az egyedi hőcserélőket alapvetően a vevői igények szerint méretezzük, és aztán szállítjuk.
Kérje tőlünk a csőköteges hőcserélők adatbegyűjtő kérdőívét.

Termékleírás

A Hennlich Cooling Technologies GmbH HCT- csőköteges hőcserélőit / csöves hűtőit folyadékok (olajok és víz) vagy akár gázok hűtésére alkalmazzák. A tetszés szerint választható hosszok, átmérők, fordító lemezek lehetővé teszik a mindenkori hűtők optimális kivitelét. Az egyszerű olajhűtők bordás rézcsöves, vagy alumínium lamellás kivitelben a legnagyobb hatékonyságot és hűtő teljesítményt biztosító kompakt kivitelben kaphatók.  Sima csöves, szennyeződésre nem érzékeny sztenderd saválló acélhűtőink is rendelkezésre állnak. Lehet fix, vagy kihúzható csöves kivitel, sokféle lehetőség van, amit kínálunk.
A rendelkezésre álló típusokat és nyomásfokozatokat megtalálják műszaki adatlapjainkon.

Előnyök

A HCT- csőköteges hőcserélők jellemzői:

    Kompakt felépítés
    Egyedi tervezés
    Rugalmasság a műszaki paraméterekben
    Rövid szállítási határidő a modulos kivitel miatt

További információk

A HCT- csőköteges hőcserélők / hűtők kívánságra különleges anyagokból is, mint például DIN 1.4539-es acélból vagy hastelloy-ból is szállíthatók.

Berater Gawin Balázs